HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

A programba kerülés aktuális lehetőségeiről a 06-20-9345-821-es telefonszámon lehet érdeklődni munkanapokon 10-14 óra között.

Ha jelentkezni szeretnél a programba, akkor a szándékodat írásban kell jelezni, amelyet az első ismerkedő találkozásunk alkalmával is megtehetsz. A szükséges adatlapot kézbe adjuk, de megtalálod weboldalunkon itt  is letölthető formában.  Az adatlapon jelezned kell a felvételi kérelmed okát és az elérhetőségeidet. A jelentkezésedről küldünk visszajelzést és ezt követően meghívunk egy személyes találkozóra, melynek keretében alkalmad lesz megbeszélni a beköltözésed feltételeit és pontos menetét.

PRÓBAIDŐ

Ezután a beköltözésig „felszálló pályán” vagy, amely egy próbaidőnek is nevezhető szakasz.  Ebben időszakban folyamatosan, minimum két héten keresztül, heti legalább egy alkalommal részt kell venned csoportos foglalkozásokon, ahol megismerkedsz velünk, lakóinkkal és a többi a jelentkezővel. Amennyiben  a próbaidő alatt kölcsönösen megfelelünk egymásnak, annak letelte után, az intézményvezető, egy munkatárs és legalább egy lakó jelenlétében születik meg a felvételi kérelem elfogadására vonatkozó  döntés.